Ben jij het Talent dat wij zoeken? (16 - 32 uur)

Ben je bezig met je studie en heb je het gevoel dat je nog wat ervaring in het bedrijfsleven mist? Bij Atrivision kun je geld verdienen terwijl je jezelf ontwikkelt en L&D ervaring opdoet. In 3 tot 6 maanden helpen wij jou om nieuwe vaardigheden aan te leren terwijl je aan de slag gaat op de Learning & Development afdeling bij een van onze klanten.

De Atrivision Talent Academy

Het Atrivision Learning & Experience Program is dé L&D BIjbaan met ontwikkelmogelijkheden. Het programma is een onderdeel van de Atrivision Academy. Je volgt masterclasses, krijgt on-the-job coaching, en doet nieuwe werkervaring op. Wij hebben een leer-werkplek ontwikkeld speciaal voor studenten die in hun toekomst willen investeren en het belangrijk vinden zichzelf verder te ontwikkelen.

In de eerste 12 weken ontwikkel je samen met een groep andere studenten nieuwe L&D vaardigheden. In de periode daarna ga je aan de slag bij een klant. Je werkt en leert tegelijkertijd, want je blijft nog steeds coaching en masterclasses volgen bij de Atrivision Academy.

Wat je gaat leren

Tijdens het Learning & Experience Program volg je e-learning, masterclasses en coaching om verschillende vaardigheden aan te leren. Je leert bijvoorbeeld werken in een authoring tool, gaat jouw eigen e-learning module maken, en werkt samen met anderen aan projecten.

Teamfoto

Het programma is geheel afgestemd op wat jij al kunt en wat je nog wil leren. Vooraf aan het programma doe je daarom een skills test. Hiermee brengen wij in kaart welke vaardigheden jij al beheerst. Op basis van de test brengen wij jouw persoonlijk leerpad in kaart.

 

Jouw skills

  • Ontwerpen in Articulate Storyline
  • Communicatie
  • L&D Visie
  • Vormgeving
  • Projectmatig werken
  • Klantvaardigheden

Nieuwsgierig naar deze toffe bijbaan? Solliciteer dan direct onderaan deze pagina. Nog vragen? Voeg jouw opmerking toe aan het contactformulier.

Opbouw van het programma

Opbouw van het programma

Dit ben jij

Jij volgt een MBO, HBO of WO-opleiding in de richting van Onderwijskunde/Opleidingskunde of grafisch vormgeving. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast ben je proactief en heb je een passie voor L&D of wil je je daarin ontwikkelen.

Vragen?

Heb je nog vragen die je graag wilt stellen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!

    Back To Top