Flex Talents

Vind L&D Talent voor jouw organisatie

Tijdelijk extra mankracht nodig voor jouw Learning & Development Team? Of op zoek naar een collega op vaste basis? Onze talenten ondersteunen en ontzorgen jouw L&D afdeling. Makkelijk en flexibel, tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Laat ons weten wat en wie je zoekt, dan maken wij een voorstel op maat.

Doel van ons programma

Het ontzorgen door de inzet van een pool van bevlogen en ambitieuze L&D talenten. Het Flex Talent Team bestaat uit studenten in de laatste fase van hun studie. Zij volgen bij ons het Learning & Experience programma in de Atrivision Talent Academy. Naast dit programma zijn de talenten flexibel inzetbaar voor allerlei ondersteunende werkzaamheden op het gebied van L&D.

For the next generation

Dit is voor de student een effectieve manier om kennis te maken met het werkveld, ervaring op te doen binnen het vakgebied en zodoende een soepele transitie te maken van studie- naar werkleven. Met dit programma dragen we bij aan de carrière start voor de nieuwe generatie L&D Professionals.

Mogelijkheden

Ondersteuning en ontzorging op het gebied van Learning & Development.

Ontwikkelen, reviseren of reviewen van (online) trainingen en het opschonen en (her-) inrichten van LMS.

Flexibel inzetbaar voor allerlei opdrachten, kan per dag verschillen.

Support bij opleidingsadministratie en project coördinatie L&D.

Maximale flexibiliteit, minimale risico's

Een Atrivision Flex Talent
Contract

Een Atrivision Flex Talent is een tijdelijke collega, die jij flexibel kunt inzetten op basis van een project/inhuur overeenkomst. Dit voor een bepaalde tijd van minimaal 2 maanden, met een nader overeen te komen aantal proefdagen. Natuurlijk dragen wij, als werkgever, de bijbehorende werkgeversverantwoordelijkheden en risico´s.

Vrouw lachend
Begeleiding

Daarnaast begeleiden wij onze talenten inhoudelijk tijdens hun werkzaamheden en waarborgen daarmee de kwaliteit. Zo houd jij tijd over om te focussen op andere bezigheden.

Altijd een ideale match

Wij kijken naar jouw behoefte en zorgen voor een talent die bij jouw bedrijf past. Deze nieuwe collega kan binnen 2 tot 3 weken beginnen en Atrivision regelt samen met jou de onboarding en inhoudelijke start.

Onze werkwijze

Vrijblijvend kennismaken

Onze organisatie gaat graag vrijblijvend met jou in gesprek. We bespreken wat wij precies voor jou en jouw bedrijf kunnen doen. Loop je ergens tegenaan op de L&D afdeling? Of wil je weten welke werkzaamheden we binnen jouw projecten kunnen overnemen? Samen bepalen we de behoefte, en maken we een offerte op maat. 

Uitvoeren Talent Scan

Op basis van het kennismakingsgesprek gaan onze experts aan de slag met het uitvoeren van onze Atrivision Talent Scan. Bij deze scan kijken we naar de behoefte, de planning, en welke FlexTalents hierin passen. Deze Talent Scan zal, afhakelijk van de specifieke vraag in gemiddeld 5 tot 10 werkdagen klaar zijn. Daarna bespreken we het advies in een persoonlijk gesprek.

De beste matches

We bespreken de beste match op basis van kennis, ervaring, motivatie, interesse en persoonlijkheid. Met als doel: gedreven talenten en tevreden opdrachtgevers.

We hebben een match!

Nadat je jouw talent hebt uitgekozen, stellen we deze persoonlijk aan je voor tijdens een intake/gesprek. Als beide partijen enthousiast zijn zorgen wij dat alle administratieve zaken direct geregeld worden, en starten we zo snel mogelijk met de onboarding.

Ook als de student aan de slag gaat blijven onze talentencoaches met de student in contact om kwaliteit te waarborgen.

Enthousiast geworden?

Back To Top