Learning Developer(s)

Ben jij een vormgever of content creator? Een echte storyteller of werkzaam in marketing & communicatie? Heb je affiniteit met Learning & Development en nieuwsgierig naar wat je nog meer met je huidige skills kunt doen? Dan is onze vacature voor Learning Developer interessant voor jou!

 

Wat je gaat doen

Iemand een onvergetelijke Learning Experience bezorgen. Dat is wat wij graag doen en waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Je takenpakket is daarom divers. Bouwen, creëren en innoveren. En dat alles met inhoud uit de verschillende branches waar onze klanten zitten. De ene dag met je volledige focus op één project, de andere dag met diverse projecten door elkaar heen.

Persoonlijk, stimulerend en inspirerend. Zo willen wij dat onze leeroplossingen beleefd worden. Samen met je collega Learning Consultant zorg je dat onderwijskunde en vormgeving samenkomen. Jullie vormen een team met de klant, waarbij je meedenkt over de inhoud en vervolgens alles tot leven brengt. Van het designen van een template voor een reeks e-learnings, passend bij de huisstijl van de klant, tot het ontwikkelen van de e-learnings zelf met de verschillende soorten content. Jij zorgt ervoor dat visuele concepten en ideeën werkelijkheid worden. Denk hierbij aan afbeeldingen, animaties, video’s en infographics.

 

Wie zoeken wij?

Atrivision levert geen standaard e-learnings, maar een complete en innovatieve Learning Experience. Onze Developers werken daarom op hoog niveau en voldoen aan de volgende kenmerken:

  • storyteller of marketeer met ervaring in vormgeving of content creator/vormgever;
  • affiniteit met Learning & Development;
  • minimaal 2 jaar werkervaring, met HBO werk- en denkniveau;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • ervaring met Articulate Storyline is een pré;
  • ervaring met programma’s als Photoshop, Illustrator, Animate en/of After Effects ook.

Je weet stakeholders en collega`s in beweging te brengen. Je staat voor hoge kwaliteit, maar bent flexibel om mee te bewegen met wat de oplossing vraagt. Daarbij weet jij je goed aan te passen aan de omgeving van de klant.

Note: wij geloven in hybride werken (waarvan minimaal 2 dagen op kantoor). Onze voorkeur gaat uit naar een woon-werk afstand van maximaal 100 kilometer.

Wat wij bieden

Geen dag is hetzelfde. Atrivision biedt jou een uitdagende en gevarieerde werkomgeving met een grote verscheidenheid aan klanten en opdrachten. Ongeacht je ervaringsniveau heb je grote vrijheid om je tijd zelf in te delen, en de verantwoordelijkheid om je projecten met toewijding en gepaste lef uit te voeren. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap, en onze projecten draaien om interessante en relevante vraagstukken.

Uiteraard bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris, een volledig betaald pensioen en WIA-hiaat verzekering, een passende reis-, studie- en onkostenvergoeding en gezellige uitjes.


Reageer

Wil je meer weten over het bedrijf, de functie of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Peter Hazenberg (020 760 6086). Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan je C.V. met een inspirerende brief naar info@atrivision.com. Wij spreken je graag!

Share: LinkedIn & Instagram

Date:
Back To Top