Medior Learning Consultant

Ben jij een kei in het ontwikkelen van leeroplossingen en weet je de verwachtingen van de klant standaard te overtreffen? Denk je graag mee met de klant om samen tot de beste oplossing te komen? Dan is onze vacature voor Learning Consultant interessant voor jou!

Wil jij jouw scherpe analyses, creativiteit, onderwijskundige ervaring en nieuwsgierigheid omzetten naar impactvolle (leer)oplossingen voor onze klanten? Weet jij de werkelijke vraag van de klant te identificeren? En kom je vervolgens met een onderscheidende oplossing die de verwachtingen van de klant overtreffen? Dan lijkt het erop dat wij een ‘match made in heaven’ zijn.

 

Wat je gaat doen
Iemand een onvergetelijke Learning Experience bezorgen. Dat is wat wij graag doen en waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Je takenpakket is daarom divers. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk, sparringpartner voor zowel klanten als collega’s en de verbindende factor binnen de verschillende projecten. Project Management en Project Planning kennen daarom geen geheimen voor je. Jouw visie en ervaring zijn essentieel om je collega’s en klanten mee te kunnen nemen naar de toekomst van Learning & Development, Uiteraard houd jij de laatste ontwikkelingen bij en zet je deze om in nieuwe mogelijkheden.

Persoonlijk, stimulerend en inspirerend. Zo willen wij dat onze leeroplossingen beleefd worden. En daar zorg jij voor, samen met je collega’s. Onze Learning Consultants adviseren onze klanten en werken actief mee in het ontwerpen en creëren van innovatieve digitale leeroplossingen. Jij overlegt met onze klanten, denkt mee met onze developers en brengt vervolgens alles onderwijskundig samen. Of het nu gaat over het ontwikkelen van een leerstrategie, het inrichten van een leerlandschap, het updaten van bestaande leertrajecten of het analyseren en optimaliseren van de best mogelijke learning experience. Jij bent van alle markten thuis. Een leidende en essentiële positie binnen onze organisatie.


Wat we van je vragen

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied van Learning & Development;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Stevige consultancy skills;
  • Ervaring met Articulate Storyline;
  • Projectlead ervaring;
  • Ervaring met stakeholder management is een pré.

Wat wij je bieden
Geen dag is hetzelfde. Atrivision biedt jou een uitdagende en gevarieerde werkomgeving met een grote verscheidenheid aan klanten en opdrachten. Ongeacht je ervaringsniveau heb je grote vrijheid om je tijd zelf in te delen en eigen verantwoordelijkheid om je projecten met toewijding en gepaste lef uit te voeren. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Onze projecten draaien om interessante en relevante vraagstukken.

Uiteraard bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris, een volledig betaald pensioen en WIA-hiaat verzekering, een passende reis-, studie- en onkostenvergoeding en gezellige uitjes.

Note: wij geloven in hybride werken (waarvan minimaal 2 dagen op kantoor). Onze voorkeur gaat uit naar een woon-werk afstand van maximaal 100 kilometer.

 

Reageer
Herken jij jezelf in bovenstaande kenmerken maar voldoe je niet 100% aan de criteria? Ook dan dagen we je uit om te reageren! We zoeken mensen met lef en initiatief. We laten ons dus graag overtuigen waarom jij tóch past op deze functie.

 

Meer weten

Wil je meer weten over het bedrijf, de functie of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Peter Hazenberg (020 760 6086). Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan je C.V. met een inspirerende brief naar info@atrivision.com. Wij spreken je graag!

 

Share: LinkedIn & Instagram

Date:
Back To Top