Het Atrivision Talentteam.

Voor hands-on hulp bij Learning & Development

Blijven bepaalde klussen steeds liggen op de L&D afdeling? Verwacht je een piek in de drukte? Kortom, kun je wel wat extra hulp gebruiken? Neem dan een duik in onze kweekvijver van talent: een groep van gepassioneerde L&D studenten die staat te trappelen om hun opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Voordelen.

De grootste voordelen van het Talentteam:

Waarom een Talentteam?

Wij geloven dat jonge, bevlogen talenten met een frisse kijk op Learning & Development een kickstart van hun carrière verdienen. Daarom leiden we continue een groep op van ambitieuze studenten van diverse onderwijsinstellingen. Naast hun studies Opleidings- of Onderwijswetenschappen, hebben deze ‘L&D’ers van de toekomst’ een toffe bijbaan als onderdeel van het Atrivision Talentteam.

 

Ze volgen daarbij een programma aan de Atrivision Academy dat ze inhoudelijke & professionele handvatten geeft. Zo komen de studenten goed beslagen ten ijs wanneer ze werkzaamheden bij jouw organisatie gaan verrichten. Samen met jou helpen we ze daarmee aan extra kennis én werkervaring en dus een soepele overgang van studie naar werkleven.

Hoe wij helpen

Atrivision is een organisatie die oplossingen biedt op het gebied van Learning & Development. Dit betekent dat we adviseren en helpen bij (strategische) vraagstukken, maar ook praktische leeroplossingen ontwerpen en ontwikkelen.

Dit doen we met een deskundige groep van collega’s, variërend qua expertise en senioriteit. We kijken per vraagstuk wat een passende oplossing is voor jouw organisatie. Soms is dat simpelweg door het inzetten van een extra paar handen. En daar hebben wij het Talentteam voor!

Bijvoorbeeld zo:

Ontwikkelen, aanpassen of reviewen van (online) leeraanbod

Hebben jullie de basis voor (online) leren al gelegd, maar mis je simpelweg mankracht om de ideeën tot uitvoer te brengen? Ons Talentteam helpt met het ontwikkelen of opzetten van een divers leeraanbod, denkt mee over de opzet en vorm, of kan met een frisse blik reviewen of reviseren.

Support bij opleidingsadministratie

Staat er een strak (online) opleidingsprogramma maar mist het overzicht van de voortgang van de gebruikers? Is er een LMS maar kan dit leerplatform opschoning en ordening gebruiken? Of zijn er juist veel vragen van gebruikers, maar is er niemand om ze te beantwoorden? Daarbij helpen we graag, net als bij het inrichten van leerpaden, uitbreiden of aanpassen van het aanbod en bepalen van het curriculum.

Naast deze voorbeelden zijn er natuurlijk nog tal van andere werkzaamheden waar het Talentteam jou bij kan helpen. Vragen staat vrij! Samen kijken we naar de beste oplossing.

Meer weten?

Of zeg je ‘Doe mij maar zo’n talent!’
Neem dan contact op met Hanne Steenhuis via hanne@atrivision.com of bel haar op +31 6 535 699 76.

Back To Top