Blended Learning Experience VMI

Wanneer je als bedrijf een machine produceert voor anderen dan wil je natuurlijk dat deze klant je machine veilig en optimaal gebruikt. Je kunt ervoor kiezen om nieuwe gebruikers klassikaal te trainen of online, maar een combinatie werkt wat ons betreft nog beter en dat was dan ook ons advies aan VMI. Deze ‘blended learning experience’ kun je samen zo inrichten dat praktijk en theorie zich afwisselen en aanvullen.

We zijn allereerst begonnen met het afstemmen van alles dat er geleerd zou moeten worden. Daarna lag de focus op het maken van de e-learnings, ook gezien het feit dat op dat moment live training niet mogelijk was. Om al een realistisch gevoel te creëren van de machine waar men mee zou gaan werken hebben we gekozen om deze in 3D in de e-learning te verwerken. Je kunt als het ware al een rondje om de machine lopen en de verschillende onderdelen leren kennen!

Toen de e-learnings af waren gerond hebben we ten slotte de klassikale training samengesteld. Om ook hier de afwisseling te bieden tussen theorie en oefenen hebben we een vierdaagse training ontwikkeld. Tijdens de klassikale training maak je korte uitstapjes naar hetgeen al in de e-learnings is geleerd, is er ruimte om vragen hierover te stellen om vervolgens het onderwerp met meer diepgang te behandelen. Door af en toe een interactieve quiz te doen wordt duidelijk of iedereen alles snapt. In combinatie met heel veel oefenen bij de machine zorg je er voor dat het beste resultaat behaald wordt: Een tevreden klant voor VMI die de machine veilig en optimaal zal gebruiken. (En een tevreden klant voor Atrivision natuurlijk)

Wil je ook een blended learning experience aan je medewerkers of klant bieden? We komen graag langs om hierover verder te praten!

Enthousiast?

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Back To Top