Overheid & (Financiële) Dienstverlening

Geen dertien-in-een-dozijn-, maar maatwerkoplossigen.

Binnen de (financiële) dienstverlenings- en overheidssector heb je vaak te maken met wet- en regelgevingen, processen en procedures. Voor sommige mensen is het een vanzelfsprekendheid om hiervan op de hoogte te blijven, voor anderen wéér iets dat ze bij moeten leren.

Een uitdaging voor werkgevers, want hoe zorg je ervoor dat iedereen niet alleen kennis heeft hiervan, maar het bovendien ook daadwerkelijk toepast en/of zich eraan houdt? Een vraag waar we bij Atrivision ervaring mee hebben en graag mee aan de slag gaan.

Oplossingen genoeg, maar welke is voor jouw medewerkers de meest geschikte? Door goed onderzoek te doen komen we samen tot iets moois en effectiefs. Geen dertien-in-een-dozijn oplossing, maar maatwerk. Zodat je medewerkers het leuk vinden om te blijven leren en je daar als bedrijf het meest en langst profijt van hebt.

Inkoopbeleid Gemeente Eindhoven

“Er is niet genoeg kennis over ons inkoopbeleid en de aanbestedingsprocedure bij onze medewerkers. Hoe kunnen we dit oplossen?” Dat was de vraag waarmee de Gemeente Eindhoven contact met ons opnam. Je eerste gedachte is misschien ‘kennis bijbrengen’. Maar bij Atrivision geloven we vooral in verandering van gedrag als oplossing. Daarbij blijft het niet alleen bij het delen van informatie, daar ontkom je in dit geval niet aan, maar zetten we casus gestuurde simulaties in om te zorgen dat die informatie wordt omgezet in een gedragsverandering.

Enthousiast?

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Back To Top