Learning Developer (32 – 40 uur)

Creatievelingen opgelet! Ben jij de nieuwe Learning Developer die wij zoeken om ons enthousiaste team te versterken? Bij Atrivision maken we prikkelende leeroplossingen en zoeken we altijd naar die unieke, innovatieve ‘touch’. We overtreffen namelijk graag de verwachtingen van onze klanten. Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Lees dan vooral verder!

 

Wat je gaat doen
Iemand een onvergetelijke Learning Experience bezorgen. Dat is wat wij graag doen en waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Je takenpakket is divers: van bouwen, creëren en innoveren tot inspireren. En aangezien onze klanten uit verschillende branches komen is de content waarmee je werkt bijna nooit hetzelfde. Net als een werkdag bij ons. De ene dag werk je met volledige focus aan één project, de andere dag aan diverse projecten door elkaar heen.

Samen met je collega Learning Consultant zorg je dat onderwijskunde en vormgeving samenkomen in een e-learning met impact. Jullie vormen een team met de klant, waarbij je meedenkt over de inhoud en vervolgens alles tot leven brengt. Van het designen van een template voor een reeks e-learnings, passend bij de huisstijl van de klant, tot het ontwikkelen van de e-learnings zelf. Jij zorgt ervoor dat visuele concepten en ideeën werkelijkheid worden. Daarbij vind je het leuk om de grenzen binnen e-learning en design op te zoeken, te innoveren en uit te dagen.

 

Wat we van je vragen
Je voelt je verantwoordelijk en toont eigenaarschap om je projecten met toewijding en (gepast) lef uit te voeren. Het eindresultaat, en daarmee een tevreden klant, is het belangrijkst, niet per definitie de weg ernaartoe. Eigen initiatief, creativiteit en het behouden van korte lijnen vinden wij belangrijk. Verder beschik je over de volgende kwaliteiten:

    • Minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in het vakgebied van Learning & Development, maar bijvoorbeeld een achtergrond in grafische vormgeving, content creation of marketing & communicatie is ons ook niet vreemd;
    • Articulate Storyline kent nauwelijks geheimen voor je, net als diverse Adobe programma’s;
    • Communicatief ben je sterk, zowel in de Nederlandse en Engelse taal, waardoor je stakeholders en collega`s mee kunt krijgen in je ideeën;
    • Tegelijkertijd blijf je flexibel om mee te bewegen met wat de leeroplossing vraagt, maar verlies je de kwaliteit nooit uit het oog;
    • Je bent openminded, nieuwsgierig en niet bang om te ‘zwemmen’;
    • Creatief en innovatief zijn (misschien) jouw lievelingswoorden en je houd de laatste trends en ontwikkelingen bij.

Tot slot nog een afsluitende pré: Je bent niet allergisch voor honden.

 

Wat wij je bieden
Atrivision is een platte organisatie die jou een uitdagende werkomgeving biedt met een verscheidenheid aan klanten, opdrachten en collega’s. Wij werken hybride, waarvan twee dagen op kantoor. Die dagen lunchen we gezellig samen (gratis), inclusief kantoorhond Coco. Voor je reis naar Amsterdam krijg je een NS-business card of kilometervergoeding. Verder hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals premievrij-pensioen, WIA-verzekering, 25 vakantie dagen (obv 40 uur) en natuurlijk een notebook en evt. telefoon (van de zaak). Je salaris zal worden bepaald op basis van ons salarishuis in combinatie met jouw werkervaring en zal vallen binnen de range van € 3500,- tot € 4500,- per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.

 

Solliciteren en/of meer weten
Wil je meer weten over het bedrijf, de functie of heb je een andere vraag? Neem dan per mail contact op met Katja van Honschooten (katja@atrivision.com). Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan een inspirerende motivatie en cv met salarisindicatie naar info@atrivision.com. Wij spreken je graag!

 

 

Date:
Back To Top