Atrivision & Galapagos.

Lees hieronder meer over wat wij voor Galapagos hebben gedaan.

 

In gesprek met

Carmen Damin Head Quality Management Systems bij Galapagos & Robina van de Pol Partner en Senior Learning Consultant bij Atrivision

 

Met welke vraag of welk probleem kwam je bij Atrivision?

Carmen: Wij hadden support nodig voor het definiëren van de strategie voor de verbetering en implementatie van ons training proces en operationele hands on support bij de implementatie van een nieuw elektronisch training systeem bij Galapagos.

 

Hoe ben je vervolgens samen tot een antwoord of oplossing gekomen?

Robina: We hebben twee hoog-over plannen gemaakt, één voor het implementeren van een leerstrategie en één voor de implementatie van het leerplatform. De prioriteit lag echter bij de implementatie en zeker toen de teamlead training uitviel, kwam daar bijna de volledige focus te liggen.

 

Hoe verliep de samenwerking?

Carmen: Zeer goed. Atrivision heeft professionele ervaringsdeskundigen met (werk)enthousiasme.

 

Maak tijd en voorzie budget voor change-management!

 

Wat is het resultaat geworden?

Robina: Het leerplatform is geïmplementeerd. We hebben keuzes gemaakt over de inrichting, de training matrix (wie moet welke trainingen verplicht doen) is opgeschoond, de synchronisatie van de personeelsgegevens is ingeregeld en de de relevante geschiedenis is gemigreerd. Daarnaast hebben we veel documentatie geschreven ten behoeve van de validatie.

 

Wat is het belangrijkste dat je tijdens de samenwerking geleerd hebt?

Carmen: Onderschatting van de workload/effort en belangrijkheid van changemanagement. Mijn advies voor anderen zou dan ook zijn: Maak tijd en voorzie budget voor change-management!

Robina: Meestal is de implementatie van een leeromgeving een losstaand project, maar bij Galapagos werden meerdere modules tegelijk geïmplementeerd. Dat betekende dat ik niet altijd over de benodigde resources kon beschikken of dat prioriteiten soms anders lagen. Lastig! In overleg met Carmen kwamen we hier gelukkig toch altijd uit.

 

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact met ons op

 

Back To Top