Learning Consultant (32 – 40 uur)

Ben jij de speld in de hooiberg die wij zoeken? Een consultant die affiniteit heeft met – of ervaring binnen Learning & Development. Of juist een onderwijskundige met consultancy skills. Dat maakt ons niet uit. Het belangrijkste is dat je past in ons enthousiaste team en met onderscheidende leeroplossingen de verwachtingen van de klant overtreft.

 

Wat je gaat doen
Iemand een onvergetelijke learning experience bezorgen. Dat is wat wij graag doen en waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Je bent sparringpartner voor zowel klanten als collega’s en de verbindende factor binnen verschillende projecten. Als Learning Consultant adviseer je onze klanten, waaronder Rabobank, Eyewish en VodafoneZiggo, en werk je actief mee in het bedenken en creëren van innovatieve e-learnings. Jij overlegt met het projectteam en inhoudsexperts, denkt mee met onze developers of onderwijskundigen en brengt vervolgens alles samen. Projectmanagement en stakeholdermanagement kennen daarom nauwelijks geheimen voor je.

 

Wat we van je vragen

  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring, bij voorkeur in het vakgebied van Learning & Development;
  • Stevige consultancy skills (project- en stakeholder management);
  • Ervaring met Articulate Storyline is een pré.

Daarnaast ben je:

  • Openminded, nieuwsgierig en niet bang om te ‘zwemmen’;
  • Communicatief sterk, zowel in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Creatief, innovatief en houd jij de laatste ontwikkelingen bij. Jouw blik is gericht op de toekomst.

 

Wat wij je bieden
Atrivision is een platte organisatie die jou een uitdagende werkomgeving biedt met een verscheidenheid aan klanten, opdrachten en collega’s en ruimte voor ondernemerschap. Wij werken hybride, waarvan twee dagen op kantoor. Voor je reis naar Amsterdam krijg je een NS-business card of kilometervergoeding. Je voelt je verantwoordelijk en toont eigenaarschap om je projecten met toewijding en (gepast) lef uit te voeren met daarbinnen grote vrijheid om je tijd naar eigen inzicht in te delen. Het eindresultaat en daarmee een tevreden klant is het belangrijkst, niet per definitie de weg ernaartoe. Transparantie en eerlijkheid vinden wij belangrijk, bovendien zijn we gewoon heel gezellig samen, inclusief kantoorhond Coco. Je salaris zal worden bepaald op basis van ons salarishuis in combinatie met jouw werkervaring en zal vallen binnen de range van € 3500,- tot € 4300,- per maand obv een fulltime dienstverband.

 

Reageer
Herken jij jezelf in bovenstaande kenmerken maar voldoe je niet 100% aan de criteria? Ook dan dagen we je uit om te reageren! We zoeken mensen met lef en initiatief. We laten ons dus graag overtuigen waarom jij tóch past op deze functie.

 

Meer weten
Wil je meer weten over het bedrijf, de functie of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Peter Hazenberg (020 760 6086). Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan je C.V. met een inspirerende brief en salarisindicatie naar info@atrivision.com. Wij spreken je graag!

Date:
Back To Top