Atrivision & Rode Kruis.

Lees hieronder meer over wat wij voor het Rode Kruis hebben gedaan.

 

In gesprek met

Kirsten Mets Informatiemanager clusters Nationale Hulpverlening en P&O bij het Rode Kruis &

Gabriela van Voorst Managing Consultant bij Atrivision

 

Met welke vraag of welk probleem kwam je bij Atrivision?

Kirsten: Vorige jaar zijn wij gestart met het innoveren van onze visie op leren en ontwikkelen. Eén van de onderdelen hierin is het aanschaffen van een nieuw leerplatform die leren & ontwikkelen niet alleen leuk maakt voor onze vrijwilligers maar de organisatie ook voldoende zekerheid biedt in de vraagstukken rondom bevoegd- en bekwaamheid. In onze zoektocht naar een geschikte partner en adviseur voor dit vraagstuk kwamen we uit bij Atrivision.

 

Hoe ben je vervolgens samen tot een antwoord of oplossing gekomen?

Gabriela: Ik ben als vaste adviseur samen met het projectteam aan de slag gegaan en heb de aandachtspunten en beoogde resultaten vastgesteld. Zo kan ik optimaal ondersteunen en waar nodig een kritische noot toevoegen. Samen hebben we een long- en shortlist voor leveranciers bepaald,  gesprekken met ze gevoerd, om uiteindelijk een definitieve keuze te maken in aanbieder.

 

Hoe verliep de samenwerking?

Kirsten: Fijn, we hebben – omdat het traject al wat langer loopt – een prettige werkrelatie opgebouwd. Atrivision kent inmiddels onze organisatie en weet de uitdagingen van zowel de (eind)gebruikers als het projectteam en probeert binnen de uitdagingen die er zijn constant een goede balans te vinden.

 

Zorg dat je het beoogde resultaat waar je naartoe werkt heel helder hebt.

 

Wat is het resultaat geworden?

Gabriela: Het resultaat moet nog worden opgeleverd maar we gaan van het volgende uit: een interactief leerplatform dat het Rode Kruis optimaal ondersteund in haar uitdagingen rondom bevoegd & bekwaamheid en een efficiëntie slag maakt m.b.t. alle administratieve processen.

 

Wat is het belangrijkste dat je tijdens de samenwerking geleerd hebt?

Kirsten: Zorg dat je het beoogde resultaat waar je naartoe werkt heel helder hebt. Dat leidt tot een prettige en constructieve samenwerking.

 

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact met ons op

 

Back To Top